avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. De ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. De aproape 10 ...

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
De aproape 10 ani avem un contract de intretinere cu o persoana varstnica in schimbul imobilului. Pana de curand nu am avut probleme cu aceasta, acum are probleme medicale(mintale) si refuza intretinrea si ajutorul nostru.Intre timp au aparut niste rude de gradul 2 si 3 care au mutat-o de la imobilul specificat in contract fara stirea noastra.Mai ales faptul ca au disparut si unele bunuri din acel imobil pe care tot asa au fost luat fara stirea noastra.Ce se poate face pe cale legala cu in acest caz?

Alte discuții în legătură

Am aproape 70 de ani și deja mi-e foarte greu să mă întrețin singură. există cămine de bătrâni care acceptă un apartament în schimbul îngrijirii? Franka Franka Buna ziua. Ma intereseaza daca in tara exista camine de batrani care accepta o locuinta (apartament) contra unei cote de intretinere. Sa o gestioneze ei cum ... (vezi toată discuția)
Act de v-c ContSters96930 ContSters96930 Daca matusa mea i-mi face act de vinzare cumparare cu clauza de intretinere cine este titularul apartamentului pe urma si daca ii bag cablu tv va fi pe numele ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare imobil de la persoana in varsta (capacitatea de exercitiu) nilatack nilatack Buna ziua. Doresc sa cumpar un imobil cu teren aferent de la o persoana in varsta (peste 80 ani). Avem si un anumit grad de rudenie indepartata dar asta nu ... (vezi toată discuția)