avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Eu cu soția aveam aceeași adresa, am intrat în ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Eu cu soția aveam aceeași adresa, am intrat în divorț, am plecat ...

Eu cu soția aveam aceiași adresa am intrat în divorț am plecat de la sotie unde am mutația buletinul nu mi a expirat că sa stau in chirie la cineva trebuie să anunț Poliția să știe de mine unde stau nu mai stau cu sotia pina îmi fac viza de flotant.
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 09:39, 9 Decembrie 2024
Anunțați instanța, dacă divorțați la judecătorie, sau notarul, ca să știe unde vă trimit eventualele comunicări.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Flotant posibil in timpul succesiunii? Ioana B1980 Ioana B1980 Buna ziua, sper sa ma puteti ajuta cu o informatie. Locuiesc in chirie, iar proprietarul apartamentului a murit. Flotantul mi-a expirat intre timp. Sotia ... (vezi toată discuția)
Schimbare de nume dupa divort bbirina bbirina Buna ziua. In urma divortului din 2012 am ramas cu numele si adresa fostului sot, chiar daca m-am mutat in alt judet si ar fi trebuit sa-mi reiau numele de ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu GEORGIANA ZAMTA GEORGIANA ZAMTA Buna ziua m-am cununat cu sotul meu si acum am ramas fara buletin. Stăm în casă soacrei mele ea fiind proprietara si nu vrea sa ma ia in spatiu pt a mi se ... (vezi toată discuția)