avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... buna, am platit taxa de timbru dar nu mi s=a cerut sa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

buna, am platit taxa de timbru dar nu mi s=a cerut sa fac dovada ...

buna, am platit taxa de timbru dar nu mi s=a cerut sa fac dovada in comunicare, eu nu stiam, am fost prezent in sala cu chitanta la mine, cand au ajuns la mine au cerut amanare, uat-ul , asa ca am plecat dupa o ora de stat degeaba...apoi primesc acasa cum ca nu am timbrat cererea asa ca am facut apel si mi-au acceptat, le-am invocat viciu de comunicare, ei tot pe netimbrat merg, ce fac va rog?
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 17:15, 9 Decembrie 2024
Nu e viciu de comunicare. La dosar trebuia depusă dovada achitării taxei de timbru. Era bine dacă v-ați fi angajat un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita / exceptie netimbrata karmagolden karmagolden buna ziua - in cazul in care ti-au respins o contestatie la executare fiindca s-a ridicat exceptia netimbrarii anticipate , adica inainte de prima infatisare, ... (vezi toată discuția)
Respingerea exceptiei netimbrarii leonida leonida daca s-a facut cerere de recurs fara a se achita taxa de timbru si timbrul judiciar iar primul termen sa amanat pt. a i se pune in vedere sa achite taxa de ... (vezi toată discuția)
Actiune anulata ca netimbrata, recurs respins ca nefondat - ce mai pot face? michil michil Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o solutie la problema pe care o intampin. Am chemat in judecata pe Contencios un Biroul al unor executori judecatoresti ... (vezi toată discuția)