avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Recuperare suma bani in învățământ
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Recuperare suma bani in învățământ

Bună ziua! Sunt profesor, iar în anul școlar trecut am făcut in cadrul unui proiect pe care scoala l- a încheiat cu o organizație , un număr de 30 ore remediale cu elevii. Banii au sosit la școală încă din luna iunie, dar nici acum, in decembrie, nu i-am primit, motivul invocat de angajator fiind" nu știu cum să-i impozitez". Cererile mele au fost doar verbale, dar ,de acum ,aș dori să urmez pașii legali in vederea recuperării sumei. Mă puteți ajuta, vă rog ,cu un model de cerere/sesizare? Și de unde ar trebui să încep: școală, ISJ, ITM? Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!
Ultima modificare: Duminică, 8 Decembrie 2024
Alx06, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 16:59, 9 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Primul pas este să faceți o cerere la școală. Nu există un anumit model de cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea metodologiei de mobilitate a personalului didactic dsb dsb Buna ziua, Am 5 dileme... 1. la scoala la care predau de 9 ani de zile (de 2 ani detasata), cu al 3lea director prim diferit, nu s-au publicat 11 ore de ... (vezi toată discuția)
profesor titular, mi se refuză plata unor ore suplimentare Roraican Roraican Bună seara! Sunt profesor titular la un Liceu vocațional, cu vechime de 35 ani și lucrez cu câte un singur elev pe oră. Am început anul școlar cu un ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu pe unitate MISU 2011 MISU 2011 AM NASCUT IN DECEMBRIE 2010.SUNT PROFESOR SI ASI DORI SA STIU DACA POT PRIMI UN SALARIU MEDIU PE UNITATE.MULTUMESC (vezi toată discuția)