avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SALARIU MEDIU PE UNITATE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SALARIU MEDIU PE UNITATE

AM NASCUT IN DECEMBRIE 2010.SUNT PROFESOR SI ASI DORI SA STIU DACA POT PRIMI UN SALARIU MEDIU PE UNITATE.MULTUMESC
Ultima modificare: Vineri, 7 Ianuarie 2011
MISU 2011, utilizator
Cel mai recent răspuns: sce76 , utilizator 18:04, 8 Ianuarie 2011
Potrivit CCMN, aveti dreptul de a primi un salariu mediu pe unitate la nasterea copilului.
Aveti dreptul insa ,nu stiu pe nimeni din invatamant ,care sa-l fi primit.Sunt in aceesi situatie, am nascut in octombrie.Poate de dati stiri bune...In ce judet lucrati?
SUNT DIN BUZAU SI CUNOSC CADRE DIDACTICE CARE AU PRIMIT ACEST SALARIU IN MAI SI IUNIE 2010.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Ianuarie 2011
MISU 2011, utilizator
Dar din iulie incoace?Mie ISJ -UL MI-A INVOCAT NEACORDAREA NICI :-/UNUI AJUTOR CONFORM LEGII 118, BINEINTELES NEAVAND DREPTATE,.....
Am facut contestatie la scoala , sesizare la ITM, urmeaza sa-i dau in judecata...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu mediu pe unitate mariuka29 mariuka29 Buna ziua! V-as ruga sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarea problema. Sunt in concediu de maternitate din 28 mai 2010. Am nascut pe data de 27 iunie 2010. ... (vezi toată discuția)
Salariu mediu pe unitate anamariaholban anamariaholban Buna ziua, Sunt mamica unui baietel in varsta de 2 lui si 2 saptamani, am nascut pe 16 decembrie 2010 si am depus in luna ianuarie 2011 o cerere la locul de ... (vezi toată discuția)
Isj refuza plata ajutorului pentru nastere sce76 sce76 Atasez raspunsul ISJului la cererea mea, rugandu-va sa-mi talmaciti spusele lor: \\"Acest ajutor este cuprins in CCMUN INVATAMANT,, art.36(5), litera f.Tot ... (vezi toată discuția)