avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită IFN -ÎMPRUMUT 2000 LEI, POPRIRE DE 23700 LEI.. NU ...
Discuție deschisă în Executare silită

IFN -ÎMPRUMUT 2000 LEI, POPRIRE DE 23700 LEI.. NU EXISTĂ VREO ...

IFN -ÎMPRUMUT 2000 LEI, POPRIRE DE 23700 LEI..
NU EXISTĂ VRE-O LEGE..NIMIC...? AM LUAT ÎN LUNA 01 A.C. UN ÎMPRUMUT DE 2000 LEI (DIN CARE COMIS. ANALIZĂ (850) , ȘI ÎN LUNA 09 A.C. M-AM TREZIT CU POPRIRE DE 23700 LEI....
Mergeti la sediul lor si lamuriti situatia.Cu siguranta undeva s-a strecurat o greseala.
Trebuie vazut contractul, vazut daca se poate aplica legea noua. POate negociati, insa aveti maxim 15 zile de la data popririi sa faceti o contestatie. Vorbiti cu un avocat, greu altfel de obtinut ceva de la ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie ifn neachitata tuilleries tuilleries Buna ziua! V-as ruga frumos sa ma lamuriti in urmatoarea speta: in urma neachitariii unui credit, am poprire pe salariu in cuantum de 1/2. din luna august ... (vezi toată discuția)
Executare silitâ adrian1@1 adrian1@1 Bună ziua! Am luat un împrumut de 800 Ron de la un IFN,în anul 2018,Am achitat și o sumă pentru o perioadă de prelungire a contractului.În același an ... (vezi toată discuția)
3 popriri pe salariu: una la serviciu de 1/3, două la bancă pe 1/2. cum să procedez ca să-mi recuperez restul de bani? gavriluta80 gavriluta80 Buna ziua! Am poprire pe salariu la 1/3 de către angajator. Am primit poprire și pe contul de salariu din partea aceluiași executor , plus alți ... (vezi toată discuția)