avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Rezidenta fiscala parțială.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Rezidenta fiscala parțială.

Bună. M-am mutat din Marea Britanie în România în luna iunie. In decembrie am împlinit 183 de zile deci trebuie sa trimit formularul z015.

Întrebare. Devin rezident fiscal integral pe tot anul 2024 sau doar din luna iunie?

Cu alte cuvinte, venitul ( dividende, dobânzi etc. ) obținute înainte de luna iunie ( când eram rezident in UK ) sunt impozabile în Romania sau nu?

Mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 9 Decembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Taxe romania - uk JoannainUK JoannainUK Am o firma de IT constituita in Marea Britanie unde sunt director asociat si pentru care platesc taxe aferente firmei si personal, impozit pe venit din ... (vezi toată discuția)
Venituri obtinute in strainatate tamaratamara tamaratamara Buna, Sunt cetatean roman, dar am plecat in 2008. In rastimpul asta: - am obitnut venituri din salarii intr-un alt stat UE cativa ani - am obtinut ... (vezi toată discuția)
Cetatean strain trebuie sa plateasca taxe in romania? Robert307 Robert307 Buna ziua, in cazul in care: O persoana britanica cu permis de sedere in Romania pe 5 ani, inregistrat ca avand mijloace proprii suficiente de intretinere ... (vezi toată discuția)