Bună ziua! Am avut o lucrare in baie pentru care am cazut deacord cu mesterul la o anumită sumă de plată verbal, fără factură sau contract de prestări servicii. La sfârșitul lucrarii, m am trezit ca îmi emite o factură cu o diferență de 3000 lei în plus față de ce stabilisem inițial spunandu mi ca el nu a zis niciodată acea sumă la care am ajuns sa ne înțelegem și ca ma va da în judecată fiindca refuz sa îi plătesc. Ce am de făcut dpdv legal în acestă situație ?
Mulțumesc!
Fara contract scris si semnat, in instanta ce se prezinta, vorbe ? Este cuvantul dvs. impotriva cuvantului mesterului.
O intelegere amiabila poate fi singura solutie.
Puteti cere deviz de lucrari executate si sa consultati, contraccost, un expert tehnic judiciar in specializarea ctii. asupra volumului de lucrari executate, calitate lucrari, preturi, etc.
Să aducă documente din care să reiasă ca a investit suma din factură
Meșterul declară la ANAF veniturile care le face din astfel de lucrări?
Puteți și dumneavoastră să depuneți la ANAF o petiție.
Încerca să vă sperie cu judecătoria.
Mulțumesc pentru răspunsurile dvs.
Nu am semnat nici un contract, am cerut in plus sa îmi facă un perete de rigisps, a zis acum la final, că pentru acela nu am stabilit plata si am zis ok, sa imi spuna cat sa îi dau in plus, si atunci m am pomenit cu 3000 de lei in plus, si factură, desi chiar el mi a spus ca nu facem cu factură, fiindca m ar costa si TVA ul , desi acum vad ca defapt nu apare acest TVA pe minunta factură ....la Asociatie tot el a facut o lucrare fara Proces Verbal, in acelasi timp cand imi lucra si mie, iar acum ma ameninta ca imi trimite angajatii pe la uşă sa le plătesc..M am gandit si eu sa îi aduc aminte de ANAF