Bună ziua! Am avut o lucrare in baie pentru care am cazut deacord cu mesterul la o anumită sumă de plată verbal, fără factură sau contract de prestări servicii. La sfârșitul lucrarii, m am trezit ca îmi emite o factură cu o diferență de 3000 lei în plus față de ce stabilisem inițial spunandu mi ca el nu a zis niciodată acea sumă la care am ajuns sa ne înțelegem și ca ma va da în judecată fiindca refuz sa îi plătesc. Ce am de făcut dpdv legal în acestă situație ?
Mulțumesc!
Peentru pereti suplimentari, despartitori, care nu sunt de rezistenta, nu trebuie autorizatie de ctie. si nici aviz de la ISCtii.
Se modifica in schimb, cartea funciara.
Puteți cita, vă rog. Cadastristul meu mi-a cerut AC pentru CF
POPA GHEORGHE a scris:
Peentru pereti suplimentari, despartitori, care nu sunt de rezistenta, nu trebuie autorizatie de ctie. si nici aviz de la ISCtii.
Se modifica in schimb, cartea funciara.
Modificarile in apartament se fac pe baza de proiect tehnic la care proiectantul obtine avizele mentionate in Normativele de proiectare. Pentru ziduei despartitoare, din materiale usoare, care nu sunt ziduri de rezistenta, nu este necesar aviz de la ISCtii.
Cartea funciara se modifica in baza cadastrului refacut, care contine si modificarile facute, conform proiect.
Deci pana la urma e necesara autorizatia de construire. dar fara avizul ISC. inteleg corect? ultimele dvs doua raspunsuri nu se potrivesc 100%. scuze de pisalogeala
Avizele se refera la actiunea de proiectare, nu la construirea propriu-zisa. Altfel spus, daca se respecta strict Normativele in vigoare. Daca zidul despartitor respectiv, nu este de rezistenta, nu trebuie autorizatie de ctie. si nici aviz ISCtii.