avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua Sunt din Bacău, am făcut un contract cu o ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua Sunt din Bacău, am făcut un contract cu o clinica ...

Bună ziua
Sunt din Bacău, am făcut un contract cu o clinica dentara din București ptr implanturi. Mi sau cerut banii înainte. Medicul a făcut malpraxis și nu am mai continuat lucrările. Clinica refuza sa mi restituie banii. Unde pot depune plângerea ptr recuperarea banilor, având în vedere ca eu locuiesc în Bacău și clinica e din București?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:03, 9 Decembrie 2024
mai intai trebuie constatat oficial malpraxisul.
acesta se constata de comisia de monitorizare si competenta profesionala pentru cazurile de malpraxis (Ordin MS 1343/2006). cea din Bucuresti, daca acolo are sediul medicul dvs.
daca se constata ca este malpraxis, sumele cheltuite se recupereaza de la firma de asigurare corespunzatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli dupa tratament gresit la o clinica de estetica bogdan2014 bogdan2014 Buna ziua. Am facut,la o clinica din Bucuresti, clinica care se ocupa cu tratamente estetice, o interventie denumita \\\\"micropigmentarea scalpului\\\\". Mai ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa-mi recuperez banii de la o clinica stomatologica? kindness kindness Costuri enorme, lucrari dentare de proasta calitate, am achitat ffff multi bani fara o evaluare prealabila sau un deviz facut inainte de a achita 1100 E, suma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am trecut prin acel all on 6 si all on 4 , implanturile ... SZ76 SZ76 Buna ziua Am trecut prin acel all on 6/all on 4 si undeva in jurul a 10 extractii in aceasi sedinta , implanturile au fost puse total aiurea ( ca pozitie ... (vezi toată discuția)