avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... RCA scris gresit pe PV de la politie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

RCA scris gresit pe PV de la politie

Am fost lovit in bare spate insa pe PV de la politie este scris gresita seria RCA a celui care m-a lovit. Daca au trecut cele 15 zile se mai poate face ceva?. Multumesc

Alte discuții în legătură

Amenda rca expirat dorel92 dorel92 Buna ziua! In urma cu cateva zile am fost tras pe dreapta de politie. Masina pe care o conduceam (masina de firma) avea asigurarea RCA expirata, eu nu aveam ... (vezi toată discuția)
Constatare amiabila ContSters66930 ContSters66930 Zilele trecuta am lovit usor, foarte usor din spate un alt autoturism pe o strada pe care puteau trece doar un singur autoturism. In urma loviturii, eu nu am ... (vezi toată discuția)
Sector eronat in pv fata de locul presupus al faptei, la ce judecatorie depun contestatia, ce sector ? JohnnyofRC JohnnyofRC Buna seara, Aparent pe data de 02.10.2020 am lovit o masina (exista o filmare in acest sens din ce am inteles de la politist, eu nu am putut sa o vad, nu ... (vezi toată discuția)