avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, știți unde aș putea să găsesc ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, știți unde aș putea să găsesc arhivele de la ...

Bună ziua, știți unde aș putea să găsesc arhivele de la U. C. R Bucuresti(uzinele chimice romane) și TRICO-PROMT SA București?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:51, 10 Decembrie 2024
Puteti gasi informatii utile aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
U.C.R. SRL ( fosta U.C.R. S.A.)
Sos Panduri nr. 71, Bucuresti , sect 5

sau

intrebati la ONRC despre starea societatii ..daca are lichidator , atunci luati legatura cu acesta sa va comunice ce stie despre arhiva.
Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua.soacra mea a lucrat la uzinele chimice romăne din ... Dumitru dana Dumitru dana Bună ziua.soacra mea a lucrat la uzinele chimice romăne din anul 1979 pană in anul 1984...cum poate lua adeverință pt casa de pensii dat fiind că la acea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!am lucrat la uzine chimice romane str panduri sector ... Gabrielanico8@gmail.com Gabrielanico8@gmail.com Bună ziua!am lucrat la uzine chimice romane str panduri sector 5 București, din 1983-1996..Uzina sa desființat, și nu găsesc arhiva lor..din suflet va rog ... (vezi toată discuția)
Intreprinderea de constructii prefabricate beton bucuresti fostul icpb - DISCREET SECURITY DISCREET SECURITY Unde pot accesa arhiva acestei intreprinderi in vederea unor mentiuni pt pensionare? (vezi toată discuția)