avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am cumparat Bitcoin si Ethereum de pe platforma ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am cumparat Bitcoin si Ethereum de pe platforma www.abarai.ro ...

Am cumparat Bitcoin si Ethereum de pe platforma www.abarai.ro . Am primit factura pe email si criptomonedele in wallet. Ce trebuie sa fac ca sa fiu ok cu statul ? trebuie sa declar monedele sau doar sa astept sa vad daca fac profit ? Cu cei de la www.abarai.ro am vorbit si mi-au spus sa intreb pe cineva de specialitate

Alte discuții în legătură

Dacă tin banii in btc sau alta criptomoneda o sa trebuiască sa platesc taxe? Ceyandme Ceyandme Salutare. Am o intrebare, vreau sa mi fac un site de tip bitcoin faucet și de pe urma reclamelor eu voi incasa o anumita suma de bani. Întrebarea mea este, ... (vezi toată discuția)
Castig intre 0.5 si 1% profit pe zi din tranzactionarea cryptomonedelor. adyx5 adyx5 Castig intre 0.5 si 1% profit pe zi din tranzactionarea cryptomonedelor. Sunt obligat sa declar acest castig daca nu transform / schimb in ron ?? Se plateste ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala pe motive ciudate!!! cipri2014 cipri2014 s-a dispus urmarirea penala ... retinandu-se in sarcina acestuia ca in perioada x-y a obtinut din efectuarea unor tranzactii cu cetateni chinezi venituri in ... (vezi toată discuția)