avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna ziua.daca sunt pensionara pot merge ca insotitor ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna ziua.daca sunt pensionara pot merge ca insotitor de handicap ...

buna ziua.daca sunt pensionara pot merge ca insotitor de handicap pt mama mea? trebuie sa renunt la pensia mea? multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:18, 10 Decembrie 2024
De ce sa renuntati la pensie'?
Ce tip de pensie aveti.

Ca insotitor nu sunteti angajata cu carte de munca, indemnizatia de insotitor o va primi mama incontinuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana cu handicap grav, doresc semnare contract de munca. rcristea67 rcristea67 Buna ziua, Sunt o persoana cu handicap grav, am o pensie de invaliditate, indemnizatie de insotitor si mai primesc si indemnizatea de incadrare in grad de ... (vezi toată discuția)
Persoane cu handicap angajate iuaioana iuaioana buna ziua... am si eu o intrebare....sunt o persoana cu handicap grav, gradul 1 + insotitor, am un handicap locomor si sunt in scaun cu rotile, doresc sa ma ... (vezi toată discuția)
Insotitor sau pensie de invaliditate? mihaela05 mihaela05 buna ziua, spuneti-mi va rog daca sunt insotitor pt persoana cu handicap iar acesta are si pensie de invaliditate (legea 263/2010) trebuie sa renunte la ... (vezi toată discuția)