avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca angajatul lucreaza de Miercuri pana Duminica, iar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca angajatul lucreaza de Miercuri pana Duminica, iar repausul ...

Daca angajatul lucreaza de Miercuri pana Duminica, iar repausul saptamanal este Luni si Marti. Daca acesta doreste sa isi ia concediu Sambata si Duminica, se poate ponta in aceste zile ca fiind in concediu(fiind weekend, desi pentru el sunt zile lucratoare)?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:58, 10 Decembrie 2024
In opnia mea, da... desi este o situatie atipica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna micutzulurs micutzulurs buna ziua , daca lucrez sambata si duminica ,concediu de odihna va include si aceste zile in perioada de odihna sau numai cele 5 zile lucratoare? (vezi toată discuția)
Ore libere Anamaria1313 Anamaria1313 buna ziua, intalnesc urmatorul caz, un angajat lucreaza 8 ore pe zi de marti pana vineri inclusiv. sambata lucreaza 4 ore. pentru acestea primeste spor de ... (vezi toată discuția)
Recuperare zile lucrate in weekend marauder marauder Eu stiu asa...daca angajatul lucreaza sambata, atunci are liber duminica (zi nelucratoare) si luni (libera pt ziua de sambata lucrata). Angajatul va primi ... (vezi toată discuția)