avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie intretinere

Buna seara,doresc o informatie despre pensia alimentara,cum se calculeaza daca tatal copilului este in strainatate.are un salariu net dar mai plateste asigurare de sanatate,rate la banca etc.
Multumesc pentru raspuns!
Ultima modificare: Marți, 10 Decembrie 2024
Lacy58, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 21:12, 10 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Pensia se raporteaza la veniturile nete efective, fara a scadea ratele bancare sau alte obligatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensie alimentara. tatal unui copil va trebui sa plateasca ... vitalsmart vitalsmart Plata pensie alimentara. Tatal unui copil va trebui sa plateasca pensie alimentara. Acesta are salariul net 3200 lei. Din cate stiu tatal trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cat la suta din venit pensie alimentara ptr copil van_gabriel2003 van_gabriel2003 Doresc sa stiu cat la suta din venit(cel net sau cel brut?) plateste un parinte alimentatie ptr un copil!Se tine cont si de cheltuielile pe care le are acel ... (vezi toată discuția)
Apartament monicamarcu monicamarcu Buna ziua! As dori sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare. Recent sotul meu a achizitionat un apartament prin credit ipotecar, pentru care eu sunt garant ... (vezi toată discuția)