avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Daca ma aflu in concediu prenatal de la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Daca ma aflu in concediu prenatal de la data de 1 ...

Buna seara! Daca ma aflu in concediu prenatal de la data de 1 octombrie, voi primi al 13-lea salariu? Mentionez ca am lucrat pana in saptamana 36 de sarcina, iar concediu prenatal, inclusiv lauzie am pana in 18 martie..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:24, 11 Decembrie 2024
Nu avem de unde sa stim, daca nu vedem prevederile interne care reglementeaza acordarea acestuia.

Intr-adevar, art.49 alin.3 C.mun. prevede ca, pe durata suspendarii c.i.m. pot continua sa existe alte drepturi si obligatii ale partilor, daca acestea sunt prevazute prin legi speciale, prin contractul colectiv de munca aplicabil, prin contracte individuale de munca sau prin regulamente interne.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Al 13 lea salar - cic denisa_22 denisa_22 Buna ziua, Ma aflu momentan in Concediu de ingrijire a copilului, dar in 2013 am lucrat 2 luni de zile. Apoi am intrat in concediu prenatal. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Suspendare c.i.m concediu fără plată Nihil since deo Nihil since deo Dacă un salariat a fost în concediu fără plată 18 zile lucrătoare perioadă în care a avut CIM suspendat, iar CCM la nivel de unitate prevede că se va ... (vezi toată discuția)
Al 13-lea salariu pe prenatal. bună ziua, în cadrul firmei în ... ovi89diu ovi89diu Al 13lea salar pe prenatal. Bună ziua, în cadrul firmei în care lucrez ca operator asamblare avem premiu de Paște, Crăciun și al 13 salar împărțit în ... (vezi toată discuția)