avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa cu autocamion greu

Buna ziua vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa cu autocamion greu, cu masa totală maximă autorizată între 7,5 și 12 tone.
Intrebarea este ce acte sunt necesare pentru o astfel de firma, ce acte sunt necesare pentru a fi n- regula pentru transport marfa pe teritoriul UE si si ce cod CAEN este pentru o astfel de operatiune. Care ar fi primii pasi , de unde trebuie sa incep ?Multumesc ! Cu stima Ovidiu A
Ultima modificare: Miercuri, 11 Decembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Acte danny_boy danny_boy Buna ziua,daca merg cu o dubita sa aduc 500 kg de marfa din Germania in Romania,auto este proprietatea firmei care este si beneficiarul marfii ce acte sunt ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru oprire autovehicol c_mircea c_mircea Buna ziua, Am gasit o amenda de la Primari Cluj-Napoca pe autovehicul. Scrie asa: oprirea, stationarea si parcarea vehiculelor/autovehiculelor destinate ... (vezi toată discuția)
Transport marfa! tuddyann tuddyann Salut!Detin o masina de 3,5 t.Vreau sa car marfa(legume) varului meu la piata! ce acte sunt necesare pentru a transporta corect fara a avea probleme cu ... (vezi toată discuția)