avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Am găsit un tablou vechi la străbunicii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Am găsit un tablou vechi la străbunicii mei și ...

Bună ziua,
Am găsit un tablou vechi la străbunicii mei și as vrea sa știu dacă ar valora ceva ,este semnat cu inițialele L.F din câte știu eu autorul este Liviu Fălcaru
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:01, 11 Decembrie 2024
Puteți cauta informații pe google,eventual pe grupuri oolectionari arta/antichități pe FB,intreba la un anticariat etc.Personal nu am auzit niciodată de acest srtist plastic nu sm găsit referințe pe FB,nu am întâlnit într un muzeu din România MNAR Muzeul Colecțiilor etc un tablou pictaț.de cel menționat de dvs.,nu am auzit de o licitație la care sa se fi vândut etc.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Decembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluator tablouri vechi adriana_butuza adriana_butuza Am mostenit mostenit un tablou foarte vechi, pictat in ulei pe pinza, fara semnatura. As vrea sa stiu daca are ceva valoare si daca pot sa-l vind deoarece ... (vezi toată discuția)
Un tablou de 116 ani denis999 denis999 am un tablou de 116 ani si nu stiu cam cat ar valora ,,,daca se poate un nr de telll ?? (vezi toată discuția)