avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Casa executare silita - licitarie sau notar
Discuție deschisă în Executare silită

Casa executare silita - licitarie sau notar

Buna ziua,

E bine sa cumperi o casa prin executare silita la licitatie, castigand la firma care a preluat-o, sau prin notar, cu fostul proprietar?

Care sunt avantajele si riscurile?

Multumesc.
Trebuie analizate actele, de regula nu puteti alege intre cele doua variante, e ori una, ori cealalta. TRebuie vazut cazul singular, nu sa va scrie cineva teorii general valabile care apoi poate se aplica, poate nu situatiei dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc să cumpăr un apartament, iar vânzătorul este executat ... Andreea29L Andreea29L Doresc să cumpăr un apartament, iar vânzătorul este executat silit de banca unde a făcut credit pentru acest apartament (Prima Casă). Este legal să ... (vezi toată discuția)
Cine plateste datoriile apartamentului adjudecat la licitatie? scolceag scolceag Am achizitionat un apartament prin intermediul executorului judecatoresc. Apartamentul a apartinut unei persoane care nu a mai putut si nici nu a mai vrut ... (vezi toată discuția)
Datorie la intretinerea blocului sharzod sharzod Am cumparat prin licitatie publica un apartament. Am finalizat toate actele inclusiv cadastru si intabulare.In acte se specifica clar ca imobilul ... (vezi toată discuția)