avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Cunoaște cineva criteriile de acordare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Cunoaște cineva criteriile de acordare decont naveta ...

Bună ziua!
Cunoaște cineva criteriile de acordare decont naveta la domiciliu pentru cadre militare?

Militar în CJ cu domiciliul în Bv,
Achiziționat apartament în cj cu soția, înainte de căsătorie-> nu fac obiectul decontului pentru rata
…….
Se decontează transportul săptămânal la domiciliu dacă ai un membru de familie în întreținere,(am unul dintre părinți). Nici aici nu mă Încadrez ca familia ar fi doar soția. Ce părere aveți? E o situație interesantă
Ultima modificare: Joi, 12 Decembrie 2024
Cosminfg2796, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cosminfg2796 , utilizator 19:19, 12 Decembrie 2024
1. De ce credeți ca nu îndeplinesc condițiile pt decont transport?
2. De ce credeți ca nu îndeplinesc condițiile pentru decont rata!
Daca este luata cu ea, cum nu aveti locuinta?
Eu mă rezum strict la condițiile acordării decontului. SINGUR sau ÎMPREUNĂ CU SOȚUL. La acel moment nu am achiziționat locuință nici singur și nici cu soția, căci nu eram căsătorit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva 5% e_llena44 e_llena44 Buna ziua, am semnat contractul de vanzare-cumparare pentru un ap.nou in 2008,am platit un avans de 20%,si restul ramane de platit in 2009 cand va fi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, În anul 2017 am achiziționat un apartament cu credit ... Mihai Luca Mihai Luca Bună ziua, În anul 2017 am achiziționat un apartament cu credit prima casa împreună cu soția. Anul acesta am divorțat, eu vreau sa rămân eu cu ... (vezi toată discuția)
Eligibilitate prima casa 2016 mbanetti mbanetti In 2014 am contractat impreuna cu sotia un Credit ipotecar Prima Casa VI, eu fiind titularul acestui credit. In 2015 am divortat si acum am dori sa facem ... (vezi toată discuția)