avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venit minim de incluziune/indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venit minim de incluziune/indemnizatie

Buna seara, o familie cu 2 copii minori si singurul venit al familiei este indemnizatia de insotitor pentru unul dintre copii cu handicap de 2363lei+prestatie sociala lunara de 463lei, din cate am inteles alocatiile nu se calculeaza. Dat fiind venitul de mai sus se mai incadreaza familia pentru vmi/ajutor social?
Ultima modificare: Joi, 12 Decembrie 2024
Skin9912, utilizator

Alte discuții în legătură

Drepturi sociale: calculul ajutorului social pentru o mama cu 7 copiii CodrinaSilvia CodrinaSilvia As dori sa stiu cum se calculeaza ajutorul social, alocatia pentru copii si alocatia suplimentara pentru familie monoparentala pentru o mama singura cu 7 copii ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copii in cazul persoanelor care lucreaza in spania cristi1975 cristi1975 incerc sa depun actele pentru alocatia de stat pentru un copil nascut in luna martie in Spania, acolo unde lucrez de mai multi ani, dar de la Primarie mi se ... (vezi toată discuția)
O persoana cu dizabilitati si cu copii in ingrijire beneficiaza de ajutor de la stat? Tarzan2012 Tarzan2012 Ciudate mai sunt legile acestea si multe abrogate,iata de ce: Persoana de care va zic,este persoana cu handicap accentuat. Acesta nu are nici un venit,decat ... (vezi toată discuția)