avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Lucrez ca functionar public,într-o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Lucrez ca functionar public,într-o instituție publică ...

Bună ziua!
Lucrez ca functionar public,într-o instituție publică într-o comuna ,angajatorul(primarul) a acordat la 4 angajati voucher de vacanta pe anul în curs respectiv 2024 iar pentru restul angajaților nu vrea sa le dea pe motive politice .
Întrebarea mea este cum as putea beneficia de acest drept care mi se cuvine?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:13, 13 Decembrie 2024
Doar actionandu-l in instanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer functionar public pe un post vacant de la o primarie la alta la nivel de comuna iordachescumaria iordachescumaria buna seara! sunt functionar public si as dori sa aflu daca ma pot transfera de la o institutie publica la nivel de comuna ,la o alta institutie publica ... (vezi toată discuția)
Voucher vacanta martin77 martin77 Lucrez intr-o primarie si am fost in concediu crestere copil in perioada februarie 2017-1 octombrie 2018(cand mi-am reluat activitatea).Pot beneficia sau nu de ... (vezi toată discuția)
Concedieri turdeanu turdeanu Buna ziua Va rog sa ma ajutati sa inteleg mai bine urmatorea situatie: Eu sunt functionar public la o primarie, si sunt vizat pentru concediere, pe motiv de ... (vezi toată discuția)