avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Sunt tatăl unui copil cu handicap grav, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Sunt tatăl unui copil cu handicap grav, sunt asistent ...

Bună ziua. Sunt tatăl a unui fetite cu gandicap grav ,sunt asistent personal divortat
Mama copilului lucrează și deține certificatul de naștere
Ea poate face deducere personala fara declarația mea? Eu știu când ambii sunt salariați și unul vrea deducere,se cere de la celalalt declarație. Cu ce o ajuta certificatul de naștere?
Ultima modificare: Vineri, 13 Decembrie 2024
AlinaAndreea23, utilizator

Alte discuții în legătură

Salariu bonus la nasterea copilului acordat tatalui ptrscmircea ptrscmircea Buna ziua ma numesc Mircea si de doua sapt am o fetita eu si prietena mea nu suntem casatoriti si mai avem un baietel de 2 ani ieri am fost la firma unde ... (vezi toată discuția)
Deducere salariu iriss01 iriss01 Buna seara. Sunt salariata din luna septembrie a.c. , sunt divortata si am un copil in intretinere care nu primeste pensie de la tatal sau. Am facut o cerere ... (vezi toată discuția)