avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua domnilor avocați suntem 3 frații și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua domnilor avocați suntem 3 frații și mama și tata ...

Bună ziua domnilor avocații suntem 3 frații și mama și tata au decedat nu am făcut succesiunea după nici unul dintre ei, avem 7 hectare de pământ la o asociație pe numele lui tata eu pot vinde partea mea de pământ asociației dacă nu am făcut succesiunea?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:58, 13 Decembrie 2024
nu. nu e al dvs
Nu este posibil.Dezbateti succesiunea după defunctei părinți altfel rămâneți blocați mult și bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masa succesorala monica_ka monica_ka Pe un pamant aflat pe numele tatei s-a construit o casa in 1995, casa construita pe numele mamei. Mentionez ca tatal e decedat si suntem 7 frati - frati care ... (vezi toată discuția)
Succesiune mama vitrega rotarualin rotarualin BUNA ZIUA VA ROG SA MA AJUTATI IN LEGATURA CU O PROBLEMA LEGATA DE SUCCESIUNE (dupa tata ) CU MAMA MEA VITEGA Tatal meu a murit, in urma lui a ramas: ... (vezi toată discuția)
Grad de rudenie ,in vederea succesiuni. mariancristielena mariancristielena Buna ziua,o intrebare la dvs daca puteti sa ma ajutati.Tatal meu a decedat,Tata a avut 6 frati ( 3 frati si 3 surori )nici unul nu mai traiesc.Una dintre sora ... (vezi toată discuția)