avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate face ceva? Bunica a avut 3 copii Mama a fost ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate face ceva? Bunica a avut 3 copii Mama a fost bolnava ...

Se poate face ceva?

Bunica a avut 3 copii
Mama a fost bolnava psihic cu grad de handicap 2, Bunica a făcut la notar că lasă fraților casa pentru că o îngrijesc însă era clar că mama fiind bolnava nu putea face asta..
Se poate ataca acest document?
Care sunt pașii?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:57, 14 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Primul pas ar fi sa cautati un avocat si sa-i prezentati toate actele pe masă.
Daca vreti sa va apucati dvs de rezolvarea situatiei, primul pas este sa verificati daca bunica traieste sau nu la acest moment.
Ce act a facut? Asta e important. Dacă e un contract de intretinere, nu aveti ce face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere ContSters60804 ContSters60804 Am si eu o problema.mama mea a murit acum 14 ani ,sora ei are handicap...este imobilizata la pat nu se poate deplasa are probleme cu picioarele in rest e ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa persoana cu handicap Codruta6 Codruta6 Buna ! Ma confrunt cu o problema destul de ciudata si in speranta ca se gaseste cineva cu un sfat, ma adresez voua ! Acum 15 ani, cand inca bunicul meu era in ... (vezi toată discuția)
Testament fara mostenitori rezervatari cristian06 cristian06 Buna ziua as avea si eu o intrebare in speranta ca cineva ma poate ajuta deci pe scurt o ruda dea mea(sotia fratelui bunicului)care prin certificat de ... (vezi toată discuția)