avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... as dori sa stiu cum pot face o plangere si unde, fosta ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

as dori sa stiu cum pot face o plangere si unde, fosta mea sotie ...

as dori sa stiu cum pot face o plangere si unde, fosta mea sotie a angajat o firma de detectivi particulari,,,ma urmaresc peste tot asculta ce vorbesc la telefon, ma fotografiaza cand stau cu masina in parcare, un infiltrat un om la locul de munca ,si am descoperit ca am microfoane puse in casa in masina si in birou la locul de munca,,,am fost fotografiat de afara cand stateam in bucataria apartamentului meu,,cand aveam musafiri !! ce pot face?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:21, 14 Decembrie 2024
De ce ar plati fosta soție o astfel de firma, poate nu fosta sotie e interesata de ce faceți dvs...
Faceti plangere la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redeschidere u.p / cheltuieri detectiv ,etc timpuri timpuri Redeschidere U.P / Cheltuieri detectiv ,etc 1. Sa inteleg ca pot cere redeschiderea U.P. daca ofer probe sau elemente noi necunoscute de organul de U.P. ... (vezi toată discuția)
Posibilă hărțuire florinm. florinm. Bun găsit. Am următoarea problemă: în urma unor disensiuni cu un vecin, legate de ocuparea abuzivă de către acesta a unei uscătorii care este ... (vezi toată discuția)
Hartuire sub forma urmaririi vietii private kati-lina kati-lina Bună ziua. Vă rog să mă îndrumaţi cum să procedez. Locuiesc la parterul unui bloc împreună cu mama de 86 ani şi prietenul meu.Într-una din zile ... (vezi toată discuția)