avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, O sa va prezint urmatoarea speta: eu am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, O sa va prezint urmatoarea speta: eu am aplicat pt ...

Buna ziua,
O sa va prezint urmatoarea speta: eu am aplicat pt creditul student invest sotul codebitor pentru ca eu sunt studenta si am si varsta sotul are salariu mai mare. Am aplicat ne-a facut interogare la ANAF si raspunsul a fost negativ ( salariu mic, gradul de indatoarea si scorul FICO) NU NE AJUTA sa accesam creditul. Eu sunt in concediu crestere copil pana in martie contractul fiind suspendat dar , este un contract pe nedeterminat si am si vechime la firma la care sunt. Sotul la fel are salariu dublu decat al meu plus vechime in munca de peste 20 de ani . Sotul a mai avut credite dar, le a achitat fara penalitati. Avem amandoi cate un card de cumparaturi (13000 ron) Impreuna! Sotul are 3 contracte de munca la 3 firma diferite, eu sunt in CCC acum eu intreb nu cumva aceestea sunt motivele pt care ni s-a respins cererea pt credit? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Crystyana30 , utilizator 22:10, 21 Decembrie 2024
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu imi este clar cu ce sa va ajutam. Daca acesteaa au fost cele prezentate pentru credit, atunci sigur ca acestea sunt motivele refuzului. Nu inteleg cu ce sa va ajutam. Contactati agentul si cereti explicatii, sincer, noi nu avem aici datele pe care ei le au.
Buna ziua,
Va multumesc pt raspuns!
Banca refuza sa imi sp transparent care sunt motivele reale ba chiar s-au exprimat ca nu au voie sa divulge informatii din dosarul meu.
Eu am cerut bancii sa imi sp care este raspunsul celor de la Anaf cu privire la veniturile mele si ale sotului banca imi raspunde la modul general nu particular pe cazul meu. Daca eram in scursala fizic imi facea interogare Anaf /birou credite nu tr sa imi de-a un raspuns? Ce facea imi sp ca este secret si ma dadea pe usa afara?
Am depus reclamatie la Anpc!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce nu verificaati si dv. cum apareti la ANAF, nu ati fi primii cu surprize!
Buja ziua,
Am verifica ata eu cat si sotul avem un scor bun sau chiar foarte bun! Am avut un credit de nevoi pers l-Am achitat fara penalitati sau restante. Avem carduri de cumparaturi de 10000 impreuna dar nici aici nu avem problema suntem.cu platile la zi. In toata poveste cu banca mi se pare ciudat sa refuzi sa imi dai aceste informatii, ok nu imi acorzi creditul dar imi sp clar si transparent motivele sa stiu si eu pe viitor ce am de facut. Eu consider ca este dreptul meu ca si client sa stiu motivele pt care tu nu vrei sa imi vinzi ceva mai ales cand vb despre servicii bancare.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
incercati sa aplicati cand iesiti din ccc.
banca nu e obligata sa va dea credit si nici sa va zica de ce nu va da.
dvs ati depus documentatia, ati facut cerere, nu vi s-a aprobat.

Alte discuții în legătură

Nu pot face credit că apar pe portal.just.ro. cum pot să-mi șterg datele? EllaGabriela EllaGabriela Buna ziua cum pot sa mi șterg datele de pe portal just. Nu pot face credit ca apar pe portal just. (vezi toată discuția)
Acceptare dosar prima casa, refuz preaprobare, venituri din pfa FlorinDP FlorinDP Buna ziua, Am fost la mai multe banci pentru a depune actele pentru credit prima casa. Veniturile mele sunt din PFA (caen 7112 Activitati de inginerie si ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca rohag rohag In luna iulie 2012 un angajat a primit o adeverinata de salariu pe un formular standardizat al bancii,pentru obtinerea unui card de cumparaturi-conform ... (vezi toată discuția)