avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Ma aflu in situatia in care imi schimb ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Ma aflu in situatia in care imi schimb locul de munca. ...

Buna seara! Ma aflu in situatia in care imi schimb locul de munca. Am depus demisia si am si vorbit pentru un alt loc de munca, dupa ce voi efectua preavizul prevazut in contract. As vrea sa aflu cate zile pot exista intre doua contracte diferite laborale, ale aceleiasi persoane, pentru a nu isi pierde continuitatea cotizarii pentru somaj, sanatate etc, pentru ca aceasta persoana sa nu isi piarda aceste drepturi. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: lllucci , utilizator 20:12, 15 Decembrie 2024
Este greu de precizat, insa pentru continuitate data incetarii vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.
Sa inteleg ca trebuie sa fie aceeasi zi?

Cornel Vasile a scris:

Este greu de precizat, insa pentru continuitate data incetarii vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da..nu exista niciun impediment legal pentru o astfel de situatie.

Multumesc!
Cornel Vasile a scris:

da..nu exista niciun impediment legal pentru o astfel de situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie și stimulent de inserție RoxanaMedeea RoxanaMedeea Bună ziua. Aș dori să știu exact, dacă îmi dau demisia de la actualul loc de muncă, cu perioada de preaviz de 20 zile lucrătoare, când ar trebui să ... (vezi toată discuția)
Stimulent Oana Enache Oana Enache Buna ziua ! Am si eu o problema ! Sunt in ccc si o sa incep un nou loc de munca ! Baietelul meu face 1 an si 10 luni pe data de 7 februarie ! Mie imi fac ... (vezi toată discuția)
Incheiere c.i.m si stimulentul de insertie elizaelena elizaelena Buna ziua. Numele meu este Catalin. Momentan beneficiem de stimulentul de insertie( pana in septembrie), si maine doresc sa imi depun demisia , si pentru ca ... (vezi toată discuția)