avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Vreau sa fac un imprumut pt un leasing
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Vreau sa fac un imprumut pt un leasing

Buna ziua,

Daca eu vreau sa fac un imprumut pt un leasing si ma gireaza tatal meu care lucreaza cu ctr in strainatate dar,care aici in tara a declarat ca nu are venituri ,cei de la Anaf ,Cass pot vedea acest lucru in sistem?

Am inteles de la cineva ca,daca esti asigurat in strainatate poti fi scutit de CASS in tara adica nu trebuie sa declari veniturile din strainatate daca depui la Fisc formularularul 603 .
Intrebare: daca este angajat cu ctr in strainatate trebuie sa declare aici in tara prin forumlarul unic ca are venituri?
Ultima modificare: Luni, 16 Decembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

întrebare neplată cass ramonacalbau ramonacalbau Bună ziua, as dori sa știu dacă exista vreo portiță de a nu plăti asigurarea de sănătate ? Ce ar trebui sa fac , menționez ca lucrez în străinătate ... (vezi toată discuția)
Domiciu, resedinta si obligatii fata de statul roman/italian MihaiBDC MihaiBDC Buna! Situatie: O cunostinta plecata de peste 10 ani in Italia, casatorita cu italian si cu cetatenie dubla(italiana si romaneasca), cu doi copii nascuti ... (vezi toată discuția)
Contribuții cass tichete cadou Luge Luge Buna ziua. Am urmatoarea situatie, la care am marea rugamintea sa ma sfatuiti cum sa procedez. Am primit de la ANAF luna aceasta, o notificare conform careia ... (vezi toată discuția)