avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salutare, lucrez la o firma din martie 2024 si la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salutare, lucrez la o firma din martie 2024 si la fiecare 3 luni ...

Contracte de 3 luni din martie
Salutare, lucrez la o firma din martie 2024 si la fiecare 3 luni trebuie sa semnam contracte pe perioada determinata... Care e faza? Ce beneficii au ei si ce inconveniente am eu? Mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 16 Decembrie 2024
Steve55, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:19, 19 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De cate ori ati semnat?
Dezaavantaajul e ca e posibil sa nu vi le mai innoiasca la un moment dat. Pe aceeasi firma ar cam fi ultimul pe care il puteti incheia sa. Va mai pot tine sau nu dupa, lor fiindu-le mai usor de manipulat personalul.
Acum semnez al patrulea contract
Din ianuarie pana in martie
Semnati c.i.m. sau act de prelungire a duratei c.i.m. ? Este o mare diferenta ...
Act aditional
Durata contractului
Determinat pn in martie...
Asta fac de aproape un an

Alte discuții în legătură

Pana cand se poate prelungi un contract de munca pe perioada determinata? micaelamicaela micaelamicaela Buna ziua, De cate ori se poate prelungi un contract de munca pe perioada detrminata si cu cate zile? Eu am fost angajata initial pe o perioada de 2 luni, ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada determinata goidescu steluta goidescu steluta care este perioada minima pe care se poate incheia un contract de munca pe perioada determinata (vezi toată discuția)
Contactele de munca george15 george15 cind un angajator semneaza contractul de 3 luni de zile trebuie sa il faca contract nedeterminat sau prin act aditional il prelungeste la 6,9 luni cum se va ... (vezi toată discuția)