avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am împrumutat mașina ginerelui meu Ce documente ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am împrumutat mașina ginerelui meu Ce documente trebuie sa ...

Am împrumutat mașina ginerelui meu
Ce documente trebuie sa prezint la control poliției?
Cel mai recent răspuns: vasilicaburnaz , utilizator 22:55, 16 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate incheia act notarial intre parti (socru-ginere) pentru imprumut cu precizarea termenilor imprumutului. Actele masinii (cartea tehnica, revizia tehnica la zi, talonul) si asigurarile (RCA, CASCO) trebuie sa fie la cel care conduce masina. Acesta trebuie sa detina si permis auto in perioada de valabilitate.
Mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa politei rca in original Simatrading Simatrading Buna ziua, Este obligatorie prezentarea originalului politei rca organelor de control? Exista posibilitatea de ridicarea placutelor de inmatriculare ale auto ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca magicd magicd Acum 2 ani conduceam autoturismul unui prieten si din cauza poleiului am scapat controlul si am deteriorat un stalp de electricitate. Eram singur in masina si ... (vezi toată discuția)
Inscriere nume pe talon mikidutz mikidutz Am si eu o intrebare. Daca imprumut masina fratelui meu trebuie sa il trec si pe el in talonul auto...ma refer sa ma duc la inmatriculari si sa il trec pe ... (vezi toată discuția)