avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Am primit ordonanța de clasare a cauzei ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Am primit ordonanța de clasare a cauzei penale.Am ...

Bună ziua! Am primit ordonanța de clasare a cauzei penale.Am scos dovadă de circulație pe 90de zile din 350 de zile, permisul fiind suspendat 180zile. Am fost să îmi restituie permisul pe baza ordonanței de clasare, organul de poliție spunând că trebuie să mai aștept încă 90 de zile.. Vă rog frumos să îmi spuneți care este procedura, după cât timp îmi pot lua permisul înapoi,in cazul in care eu am respectat cele 180de zile.

Alte discuții în legătură

Suspendare permis d807 d807 am avut suspendat permisul pe 90 de zile pentu nr expirate,si in data de 15 ian imi expira cele 90 de zile .ce se intampla cu permisul meu? (vezi toată discuția)
Cum îmi recuperez permisul de conducere? AndreeaCristina29 AndreeaCristina29 Buna seara! In luna August 2019, am avut un accident rutier care s-a soldat cu deschiderea unui dosar pensal împotriva mea cu vătămarea din culpa a doua ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere catalindumitrele catalindumitrele Buna ziua, am fost oprit in trafic in data de 22.04. 2020, am fost verificat si mi s-a comunicat ca am avut permisul suspendat pentru cumul de puncte incepand ... (vezi toată discuția)