avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cand voi primi decizia de impunere semnata de Anaf si ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cand voi primi decizia de impunere semnata de Anaf si Pv de constatatare?

Buna seara!

Am avut o verificare documentara la Anaf si in urma acesteia mi au trimis invitatia la audiere si proiect decizie de impunere pe email ...oare cand voi primi decizia de impunere semnata de Anaf si Pv de constatatare?

Nu stiu exact care este procedura

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 17 Decembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Convocare prin conciliere. ce se intampla daca acestia nu s-au prezentat, ce trebuie facut ? Raluca Nita Raluca Nita Buna ziua, am facut o convocare prin conciliere si partea cealalalta nu s-a prezentat. ce e de facut? e urgent? cine ma poate ajuta? tb sa fac un proces verbal ... (vezi toată discuția)
Penalizări cas Cristina J Cristina J Buna seara, In data de 04.12.2017 mi-a venit decizia de impunere pe 2014 cu suma de 2901. Pe data de 05.12.2017 am fost la ANAF unde mi s-a adus la ... (vezi toată discuția)
Notificare plata sau proces ? projectwon projectwon Buna ziua, am o nelemurire cu privire la un contract. Acum aproximativ 2 luni trimis prin posta contractul semnat de catre mine , proiectele , 2 ex. de facturi ... (vezi toată discuția)