avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Convocare prin conciliere. Ce se intampla daca acestia ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Convocare prin conciliere. Ce se intampla daca acestia nu s-au prezentat, ce trebuie facut ?

Buna ziua, am facut o convocare prin conciliere si partea cealalalta nu s-a prezentat. ce e de facut? e urgent? cine ma poate ajuta? tb sa fac un proces verbal in care sa informez si cealalta parte ca ei nu s-au prezentat si de aceea o sa fac procedura de chemare in judecata?
Cel mai recent răspuns: LEX PROFESIONAL CONSULTING , Consilier juridic 03:27, 18 Noiembrie 2011
Intocmiti un proces verbal prin intermediul caruia constatati ca partea adversa nu s-a prezentat in data, ora si la locul covocarii. Acest PV il transmiteti si partii adverse si il veti folosi apoi in instanta alaturi de convocarea la conciliere (si dovada transmiterii acesteia), in cazul in care procedura judiciara aleasa de dvs. impune acest pas premergator.
multumesc pentru promptitdinea cu care mi-ati raspuns..vreau sa spun ca nu am multa experienta si de aceea poate o sa adresez multe intrebari..daca sunteti amabila..mi-ati putea da un model de proces verbal ?sau este unul tipic, prin care spun exact ce mi-ati spus dumneavoastra..??
Nu este un model tip.
multumesc..
Am trimis pe mail un model informativ, sper sa va fie de folos.

Alte discuții în legătură

Pv de conciliere adibarbu27 adibarbu27 buna ziua! am de recuperat un debit de la un client, i-am trimis invitatie la conciliere directa si azi trebuia sa vina la conciliere dar nu s-a prezentat.acum ... (vezi toată discuția)
Conciliere directa raluflory raluflory :-/am nevoie de un model orientativ de conciliere directa.eu, ca si creditor trebuie sa convoc debitorul, mai inainte de chemarea in justitie, la o conciliere ... (vezi toată discuția)
Convocarea la conciliere AnnaGabrielA AnnaGabrielA buna ziua! in cazul in care convocarea la conciliere s-a facut dar nu exista confirmare de primire sau o dovada ca partea somata a primit convocarea ce ... (vezi toată discuția)