avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Convocare prin conciliere. Ce se intampla daca acestia ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Convocare prin conciliere. Ce se intampla daca acestia nu s-au prezentat, ce trebuie facut ?

Buna ziua, am facut o convocare prin conciliere si partea cealalalta nu s-a prezentat. ce e de facut? e urgent? cine ma poate ajuta? tb sa fac un proces verbal in care sa informez si cealalta parte ca ei nu s-au prezentat si de aceea o sa fac procedura de chemare in judecata?
Cel mai recent răspuns: LEX PROFESIONAL CONSULTING , Consilier juridic 03:27, 18 Noiembrie 2011
Multumesc, chiar mi-a fost de mare folos.
si eu sunt novice si de aceea am indraznit sa apelez la ajutorul vostru... am trimis invitatia la conciliere insa debitorul a refuzat primirea ei, ce pot face in aceasta situatie?
Ati trimis-o prin recomandata cu confirmare de primire?
Atasati la PV copie dupa chitanta de la posta si confirmarea de primire cu mentiunea ca nu s-a prezentat sa o ridice sau a refuzat sa o preia.
Puteti intenta actiunea in instanta.
Din ce rezulta refuzul de primire a concilierii
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv de conciliere adibarbu27 adibarbu27 buna ziua! am de recuperat un debit de la un client, i-am trimis invitatie la conciliere directa si azi trebuia sa vina la conciliere dar nu s-a prezentat.acum ... (vezi toată discuția)
Conciliere directa raluflory raluflory :-/am nevoie de un model orientativ de conciliere directa.eu, ca si creditor trebuie sa convoc debitorul, mai inainte de chemarea in justitie, la o conciliere ... (vezi toată discuția)
Convocarea la conciliere AnnaGabrielA AnnaGabrielA buna ziua! in cazul in care convocarea la conciliere s-a facut dar nu exista confirmare de primire sau o dovada ca partea somata a primit convocarea ce ... (vezi toată discuția)