avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am și eu o problema și cer părerea voastră că nu ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am și eu o problema și cer părerea voastră că nu știu ce ...

Am și eu o problema și cer părerea voastră că nu știu ce să fac,lucrez cu o firma de investiții folosesc revolutul pentru tranzacții( persoanele care vor să investească îmi transfera banii apoi firma din contul meu face transferul mai departe) până aici toate bune și frumoase pana în seara aceasta în care primesc notificăre de la revolut cum că doamna x își vrea banii înapoi. Dansa a făcut transferul acum o lună banii deja sunt investiți,repet banii i-a luat firma din aceeași zi la câteva minute din contul meu. Acum vă întreb pe voi ce e de făcut în astfel de situație??
Cel mai recent răspuns: KyryKiri , utilizator 22:55, 23 Decembrie 2024
Ați facut foarte bine avocatul vă va ajuta si dacă aveti noroc si cu marturiile dumneavoastră reusiti să demascati această mafie atunci poate scăpati cu o intelegere baftă.
Sărbători fericite.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tranzacțiile le-am făcut timp de o luna per total e in jur de 36.000Ron doamna care își vrea banii înapoi a făcut transfer de 1250 de lei,cat despre dovezi am printat totul la dosar conversațiile toate numerele de pe care am fost sunat și extrasul de cont de la revolut. Despre sărbători numai fericite nu vor fi,pe lângă ce o sa patesc sper sa ajute și să îi descopere mai greu dar nu imposibil

tudor_u2 a scris:

Ați facut foarte bine avocatul vă va ajuta si dacă aveti noroc si cu marturiile dumneavoastră reusiti să demascati această mafie atunci poate scăpati cu o intelegere baftă.
Sărbători fericite.

Ultima modificare: Luni, 23 Decembrie 2024
KyryKiri, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Știu cine ceva despre o firma de investii numita gap ... AndreiBatir AndreiBatir Buna ziua Știu cine ceva despre o firma de investii numita GAP Investements ltd din UK ? Am investit cu aceasta firma 3800 euro intru un pachet de acțiuni ... (vezi toată discuția)
Inselatorie de la un grup facebook. ion_cristian73 ion_cristian73 Buna ziua, am 49 ani am patit o chestiune foarte rea. Pe un forum am cunoscut un baiat care se prezinta din Ucraina cu o propunere de afacere. Am discutat mai ... (vezi toată discuția)
Împrumuturi online din afara țării, pentru acordarea cărora se cere o sumă de bani reprezentând analiza dosarului. ce mă sfătuiți să fac? C.Gheorghita C.Gheorghita Buna seara, in urma solicitarii unui imprumut online, am primit un contract in care pe langa conditiile de creditare cerute, pentru a m-i se vira bani in cont ... (vezi toată discuția)