avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acte necesare contestație. Buna ziua, îmi puteți ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acte necesare contestație. Buna ziua, îmi puteți spune, va rog, care sunt documentele ...

Buna ziua, îmi puteți spune, va rog, care sunt documentele necesare înaintării unei contentastii privind durata procesului penal (copii după buletin, taxa de timbru etc)? Si daca pot înainta dovezi ce atestă faptul ca dosarul a fost lăsat la o parte. Întreb deoarece am răspunsuri de la poliție conform cărora au identificat autorul și ,spun ei, fac tot ce este cu putință pentru a-l înainta parchetului.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Inaintarea dosarului la parchet camicr camicr buna ziua, va rog sa imi spuneti,care este termenul limita pt a sta un dosar in arhiva judecatoriei,si a nu se inainta la parchet,cum s-a dispus. in procesul ... (vezi toată discuția)
Calomnie ,jignire si dafaimare . VladMoraru78 VladMoraru78 Buna ziua .recent am avut o problema cu cineva care m-a acuzat de anumite lucruri care nu sunt adevarate si m-a jignit pe strada .Am inregistrat toata ... (vezi toată discuția)
As dori sa divortez,ajutati-ma! vreau_sa_divortez vreau_sa_divortez buna ziua! as dori sa divortez de sotul meu! suntem casatoriti de aproximativ 8ani,avem 2fetite! pe perioada aceasta am suportat batai ,umilinte si eu si ... (vezi toată discuția)