avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Am un srl și aș vrea să schimb în pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Am un srl și aș vrea să schimb în pfa

Am uitat să menționez că am un srl și aș vrea să schimb cu PFA !!! Cum este mai rentabil ??? Mulțumesc !!!
Ultima modificare: Vineri, 20 Decembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 23:07, 20 Decembrie 2024
La PFA trebuie să dovediți că aveți calificare în domeniul înregistrat
Care este diferenta dintre PFA si SRL?
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce tip de afacere ni s-ar potrivi? corneliamerlea corneliamerlea Eu si fiica mea am dori sa deschidem o afacere in domeniul croitoriei,la domiciliul meu(casa particulara)si nu stim ce-ar fi mai rentabil,II;IF;PFA?Vrem sa ... (vezi toată discuția)
(meserias) amenajari interioare - ce trebuie sa fac pentru a lucra legal? ionataan ionataan Lucrez in domeniul amenajarilor interioare(faianta gresie rigips-adica sunt meserias) de vre-o 20 de ani si in toti anii astia am lucrat \"la negru\", si vreau ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d sau af intermedieri imobiliare Ionut_imob Ionut_imob Va rog sa ma ajutati si pe mine, vreau sa-mi deschid o firma de imobiliare (intermediere) cu asociat unic (doar eu). Am 28 ani si nu stiu ce sa aleg dintre ... (vezi toată discuția)