avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ce tip de afacere ni s-ar potrivi?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ce tip de afacere ni s-ar potrivi?

Eu si fiica mea am dori sa deschidem o afacere in domeniul croitoriei,la domiciliul meu(casa particulara)si nu stim ce-ar fi mai rentabil,II;IF;PFA?Vrem sa putem vinde si la persoane fizice si juridice.Fiica mea a lucrat in domeniul confectiilor cativa ani,avem nevoie si de diploma de calificare?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: corneliamerlea , utilizator 18:55, 22 Februarie 2017
Pentru a va infiinta pfa, da va trebuie acte de studii/calificare pentru titular, la codul caen care va intereseaza. La un srl nu mai trebuie asa ceva.
Multumesc pentru raspuns!
In schimb la SRL e nevoie de contabil,nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau alta forma de organizare? Dana Salomia Dana Salomia Buna dimineata ....am si eu nevoie de un sfat ..... as vrea sa imi incep o afacere si nu stiu ce forma de organizare ar fi mai rentabila . Afacerea o incep ... (vezi toată discuția)
Sediu pfa la aceiasi adresa la care are sediul un srl? adela05 adela05 1. Pot sa am sediul unui PFA la aceiasi adresa la care are sediul un SRL? 2. La PFA am nevoie de capital social? Dar de act constitutiv? 3. La PFA sunt ... (vezi toată discuția)
Vanzare de bunuri fara acte deceneum deceneum Buna ziua. In prezent , sotia mea are un mic atelier de rochii de mireasa Rochiile le realizeaza ea,la comanda, acasa si le vindem unor persoane ... (vezi toată discuția)