avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Solicitare obținerea extrasului de carte funciară ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Solicitare obținerea extrasului de carte funciară pentru drumul de acces...

Am nevoie de ajutorul dumneavoastră. Am accesat site-ul [ link extern ] :
• Extras de plan cadastral actualizat
• Extras de carte funciară pentru informare, inclusiv pentru drumul de acces.
Am reușit să obțin primele două, dar nu găsesc extrasul pentru drumul de acces. Aș aprecia ajutorul dumneavoastră în acest sens.
Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:46, 18 Decembrie 2024
Cunoașteți numărul CF? Poate nu e intabulat. Este intravilan?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare ocpi - teren devenit intravilan Panciu Panciu Buna ziua, In localitatea mea, primaria a admis pana acum asa-zisa notiune de intravilan extins, permitand constructia de locuinte pe ceea ce in vechiul PUG ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am nevoie de un raspuns cu privire la ce inseamna ... mariustz mariustz Buna ziua, Am nevoie de un raspuns cu privire la ce inseamna schita cadastrala. Vreau sa cumpar un teren de la cineva, acesta neavand timp mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Procedura necesara pt obtinere carte funciara cu certificat de mostenitor Isleman Isleman Am un apartament in Buzau pe care il tin gol si doresc sa il pun la vanzare dar trebuie sa ii fac cartea funciara. Apartamentul este mostenit de la mama mea ... (vezi toată discuția)