avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Proiect Ordonanță handicap toate tipurile de cancer
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Proiect Ordonanță handicap toate tipurile de cancer

Bună ziua, ce se știe referitor la proiectul de Ordonanță privind extinderea criteriilor de acordare a certificatului de handicap în toate cazurile de cancer, acest proiect a fost semnat de către Ministrul Muncii, a apărut în Monitorul Oficial?Am cancer la prostată diagnosticat în 09.08.2023, ma aflu sub tratament în continuare, beneficiez de acest drept sau nu, oncologul mi-a spus încă de la acea dată că nu-mi va aproba cererea Comisia medicală...Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 18 Decembrie 2024
nelutumicutu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:03, 24 Decembrie 2024
Nu este publicat in MO un astfel de act normativ.
Mulțumesc d-lui Popa Gheorghe, asta înseamnă că pentru cancer de prostată monitor 2 cu scor Gleason 7 (3+4) nu se acordă certificat de handicap?
Gasiti aici legislatia aferenta pentru incadrare in grad de handicap: [ link extern ]
Ați fost să întrebați direct la sursă, la DGASPC`?
Ei au în baza de date din calculator întreg nomenclatorul.
Ultima modificare: Marți, 24 Decembrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boli cu handicap trandanus trandanus buna ziua. am fost diagnosticat cu neoplasm de prostata , scor Gleason 6(3B+3B) ,s-a practicat orhiectomie bilaterala , urmez tratament hormonal si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Pensie handicap Cdefghi Cdefghi Buna seara. Tatal meu a fost diagnosticat cu cancer prostatic in vara anului trecut. S-a operat si, intre timp, am aflat ca si-ar putea face o pensie de ... (vezi toată discuția)
Criterii acordare grad handicap aasgm aasgm Buna ziua, As dori sa stiu care sunt criteriile, s-au unde se gasesc, cu privire la acordarea gradului de handicap (grav,accentuat,mediu), sau daca exista ... (vezi toată discuția)