avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort pe cale amiabila ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort pe cale amiabila ...

Buna ziua,
Am incheiat casatoria printr-un divort pe cale amiabila prin cosiliul local, am obtinut certificatul de divort.
Toate bunurile detinute au fost cumparate de mine inaintea casatoriei, este necesar sa fac paraj sau sa obtin o hotarare de divort prin care sa se clarifice situatia bunurilor?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 14:38, 18 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt bunurile fvs proprii care nu sunt supuse împărțelii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietar elena_smen elena_smen am apartament pe numele meu,si doresc sa ma casatoresc,respectivul are si el un apartament pe numele lui.in cazul in care as divorta,se imparte ceva din cele 2 ... (vezi toată discuția)
Subiect: divort amiabil; solutie impartire bunuri in coproprietate? miha_radu miha_radu Buna ziua, V-as ruga sa ma ajutati in urmatoarea problema: eu si sotul meu, cu care sunt casatorita de 5 ani, dorim sa divortam pe cale amiabila din ... (vezi toată discuția)
Divort amiabil si partaj in paralel pana la obtinerea certificatului de divort Maria178 Maria178 Buna Ziua, sunt in divort amiabil si notarul la care am depus cererea de divort ne-a spus ca daca dorim este mai bine si mai ieftin sa facem partajul ... (vezi toată discuția)