avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social firma pe adresa mea de domiciliu, fara ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social firma pe adresa mea de domiciliu, fara cunostinta mea!

Sediu social firma pe adresa mea de domiciliu, fara cunostinta mea!

Buna ziua, am gasit in casuta postala diverse notificari (comerciale) pentru o firma, avand exact adresa mea de domiciliu. Eu am cumparat acum peste 15 ani acest apartament, iar firma am gasit-o pe net infiintata acum cativa ani doar.

Ce solutii am ca sa indrept aceasta eroare (nici nu ma gandesc sa fie ceva facut intentionat). Nu cunosc nimic despre acea firma sau asociatii ei. In ce masura eu, ca persoana fizica, pot cere lamuriri la Registrul Comertului sau chiar rectificarea situatiei - mai ales ca nu am nicio legatura cu acea firma. Daca nu se poate corecta "de vorba buna", e nevoie sa incep o actiune in instanta? Ati mai intalnit aceasta speta? Nu ma simt confortabil stiind ca o firma functioneaza pe adresa mea.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Andrei
Ultima modificare: Miercuri, 18 Decembrie 2024
mihneaandrei, utilizator

Alte discuții în legătură

Sediul expirat! madyi madyi Am o societate la mine acasa cu contract de comodat gratuit, acum a expirat si nu mai vreau sa-l prelungesc, mai au drepul sa vina in control sa intrebe de ... (vezi toată discuția)
Sediu social firma corina dragoman corina dragoman Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie:am infiintat o firma si din greseala in actul constitutiv am trecut alta adresa decat cea la care functioneaza firma ... (vezi toată discuția)
Citarea persoanei juridice la sediul social dani33 dani33 Buna ziua, Va scriu in legatura cu un proces, pe care l-am initiat impotriva angajatorului, datorita neplatii salariului. Am primul termen in curand si, la ... (vezi toată discuția)