avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social firma pe adresa mea de domiciliu, fara ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social firma pe adresa mea de domiciliu, fara cunostinta mea!

Sediu social firma pe adresa mea de domiciliu, fara cunostinta mea!

Buna ziua, am gasit in casuta postala diverse notificari (comerciale) pentru o firma, avand exact adresa mea de domiciliu. Eu am cumparat acum peste 15 ani acest apartament, iar firma am gasit-o pe net infiintata acum cativa ani doar.

Ce solutii am ca sa indrept aceasta eroare (nici nu ma gandesc sa fie ceva facut intentionat). Nu cunosc nimic despre acea firma sau asociatii ei. In ce masura eu, ca persoana fizica, pot cere lamuriri la Registrul Comertului sau chiar rectificarea situatiei - mai ales ca nu am nicio legatura cu acea firma. Daca nu se poate corecta "de vorba buna", e nevoie sa incep o actiune in instanta? Ati mai intalnit aceasta speta? Nu ma simt confortabil stiind ca o firma functioneaza pe adresa mea.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Andrei
Ultima modificare: Miercuri, 18 Decembrie 2024
mihneaandrei, utilizator
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 10:34, 19 Decembrie 2024
adresati-va la Registrul comertului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediul expirat! madyi madyi Am o societate la mine acasa cu contract de comodat gratuit, acum a expirat si nu mai vreau sa-l prelungesc, mai au drepul sa vina in control sa intrebe de ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa cu sediul in buzau dar activitate in diferite localitati din tara si / sau strainatate carla01 carla01 Vreau sa ma inregistrez ca persoana fizica in Buzau. Intentionez sa ofer servicii de audit intern si de consultanta tehnica pentru firme de management nave ... (vezi toată discuția)
Anulare domiciliu si societate pr1272 pr1272 Buna ziua, Doresc si eu un sfat? Am cump.ap.la licitatie si acum cutia postala este plina cu scrisori de la diversi recuperatori, executori si ANAF pt.ca ... (vezi toată discuția)