avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. As avea nevoie de ajutor in predarea a doua ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. As avea nevoie de ajutor in predarea a doua firme,plata ...

Buna ziua.

As avea nevoie de ajutor in predarea a doua firme,plata va fi lunara.Una dintre firme are si un credit bancar,care preia cumparatorul si continua sa achite.Cumparatorul are acelasi activitate ca si vanzatorul pe ambele firme. Intrebarea mea ar fi cum este mai benefic sa cumpere pe persoana fizica sau sa cumpere firmele pe firma ei si sa fie o fuziune.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Preluare srl cu datorii la banca? bogdancroitoru bogdancroitoru Preluare SRL cu datorii la banca? Buna ziua, administrez un SRL inregistrat acum 5 ani, dar cu activitate doar de la sfarsitul anului trecut. Practic ... (vezi toată discuția)
Vînzare automobil dauna totala Elzorab Elzorab Bună ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu informații in legatura cu vânzarea unui autoturism avariat in totalitate. Masina a fost accidentată în ... (vezi toată discuția)
Preluare rate credit ipotecar georgia2 georgia2 Am un ap. cumparat prin credit ipotecar, din 2005. In 2008 am facut o refinantare la aceeasi banca. Pentru ca anul trecut am ramas fara loc de munca si eu si ... (vezi toată discuția)