Am marea rugaminte de a ma consilia asupra urmatorului demers ce trebuie facut in speta prezentata succint mai jos:
in decembrie 2021 am fost dus la sediul politiei unde am fost agresat fizic de catre 5 politisti la subsolul unitatii, a doua zi obtinand un certificat medico-legal cu o perioada de ingrijire de 14 zile.
Am depus o plangere penala la Parchetul de pe langa Judecatorie, am fost audiat de catre procurorul de caz atat eu cat si politistii implicati.
Mi-au fost puse la dispozitie declaratiile acestora cat si CD-ul cu imaginile surprinse de catre camera de supraveghere de la intrarea in sediul politiei ( timpul scurs de la intrarea in sediu pana la iesire este de qprocimativ 4 ore ).
De 3 ani astept sa se comunice rezolutia de catre Parchet in acest sens facand o cerere de urgentare si comunicare a solutiei catre prim-procurorul parchetului de pe langa Judecatorie, indicand atat numarul dosarului cat si numele procurorului de caz, dar si aceasta adresa trimisa cu confirmare de primire a ramas fara raspuns din partea Parchetului.
Dupa parerea mea se urmareste prescriptia motiv pentru care cei de la Parchet tin dosarul in sertar.
Rugamintea mea este sa-mi spuneti carei institutii trebuie sa ma adresez ( in tara sau strainatate ) pentru a face cunoscuta aceasta speta si mai ales de a obtine o rezolutie si a o putea ataca deca se impune.
Folosiți ambele variante dacă nu aveți avocat specializat în urgentari.
Deși nu costă mult astfel de avocati, oamenii sunt fără venituri la nivel occidental și nu își permit astfel de avocati.