avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna Ziua, Am un contract cu un constructor sa imi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna Ziua, Am un contract cu un constructor sa imi faca casa. ...

Buna Ziua,
Am un contract cu un constructor sa imi faca casa. Acesta a depasit termenul, finisajele sunt jalnice iar din pacate sunt cu banii cam in avans dati la el. Aparent firma cu care am facut contractul nu are active sau orice altceva. Daca dau firma in judecata risc sa pierd banii pe avocat si expertize? Recuperarea creantelor se poate extinde si catre administrator pe persoana fizica? Ce ma sfatuiti sa fac?
VA multumesc frumos pentru sfaturi
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:27, 19 Decembrie 2024
Actionati in instanta, nu veti pierde! Sa aveti probe!
De pierdut am inteles ca nu pierd. Intrebarea este daca el nu are nimic in conturile firmei. Se poate merge pe raspunderea persoanei fizice?
Se poate merge pe răspunderea persoanei abia după ce firma falimentează

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare apartament lavitahi lavitahi Buna ziua, Anul trecut am platit un avans de 50% din valoarea unui apartament aflat in constructie urmand ca restul banilor sa-i dau la finalizarea blocului. ... (vezi toată discuția)
Constructorul vrea să ne dea avansul înapoi Ancuta Diana Ancuta Diana Buna ziua! Ma confrunt ch o problemă. Am plătit de 3 luni și ceva un avans pentru o locuinta , suma de 8500 euro. Am făcut un precontract la notar . ... (vezi toată discuția)
Dilema - cumparare apart pe baza contractuluide construire.. iriele iriele As avea nevoie de niste sfaturi de la cei care au experienta pentru ca nu stiu exact cum trebuie sa procedez. Am apelat la avocati, notari, procurori dar ... (vezi toată discuția)