avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am inregistrat in paralel cu contractul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am inregistrat in paralel cu contractul individual ...

Buna ziua,

Am inregistrat in paralel cu contractul individual de munca un contract de stagiu la ITM (chimist debutant). Stagiul se incheie la 1 februarie. Daca imi dau demisia in luna ianuarie, pe perioada preavizului stagiul se efectueaza in continuare sau este suspendat? Am citit ca in timpul preavizului contractul de munca nu se suspenda asa ca ma gandesc ca si stagiul ar merge in continuare si as putea lua certificatul de finalizare daca imi depun demisia pe 8 ianuarie (preavizul ar fi pana pe 5 februarie - 20 zile lucratoare, iar stagiul s-ar incheia conformul contractului pe 1 februarie). As putea sa obtin certifucatul de finalizare fara probleme daca imi dau demisia? Sau trebuie sa astept terminarea stagiului pentru a-mi depune demisia? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:17, 19 Decembrie 2024
Stagiul va inceta o data cu incetarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! urmează sa-mi dau demisia de la actualul loc de ... AdrianaPoporogu AdrianaPoporogu Bună seara! Urmează sa-mi dau demisia de la actualul loc de munca și sa întru in preaviz. Va rog sa-mi spuneți la ce data trebuie sa depun demisia la ... (vezi toată discuția)
Demisie-art 81 pct 8 liveomars liveomars La insistentele angajatorului( nu mi-a dat salariul la timp,a chemat politia la serviciu si m-a dat afara din cladire) mi-am dat demisia cu art 81 pct 8 cu ... (vezi toată discuția)
Demisie in perioada de proba IleanaHermann IleanaHermann Buna seara, sunt in perioada de proba de 30 zile si as dori sa stiu daca in acest timp imi dau demisia, trebuie sa stau in preaviz. (Contractul ce l-am semnat ... (vezi toată discuția)