avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Anexa 6 din L360/2023 Întreprinderea la care am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Anexa 6 din L360/2023 Întreprinderea la care am lucrat mi-au ...

Anexa 6 din L360/2023
Întreprinderea la care am lucrat mi-au eliberat o adeverință conform cu anexa 6 care am depus-o în august 2024 la CJP. In 5 dec cei de la CJP au emis o nouă decizie prin care mi-au refuzat adeverință motivând că nu respectă anexa 6. M-am uitat peste ea și totuși era corectă. Am făcut cerere să-mi elibereze o alta și au scris cei de la întreprindere că a doua o completează pe prima. Vor lua în calcul cei de la CJP data depunerii primei adev.? In cazul in care refuza in nou ce este de făcut?Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 19 Decembrie 2024
Drepturile recalculate se acordă începând cu data intrării în vigoare a Legii nr.360/2023 ...01.09.2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in conformitate cu prevederile legii 360/2023- anexa ... coroamad coroamad Buna ziua, In conformitate cu prevederile Legii 360/2023- Anexa 6 societatea a emis adeverinte fostilor salariati. Fiind continuatoarea unor entitati de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.va rog daca ma puteti ajuta ,din septembrie 2024 după ... Rotaru Violeta Rotaru Violeta Bună ziua.Va rog daca ma puteti ajuta ,din septembrie 2024 după noua lege la recalculare mai primesc 3,625 puncte ,având stagiu realizat 31ani 8luni și 19 ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie anticipata partiala Maria_MS Maria_MS Buna ziua, Am o decizie de pensionare anticipata partiala din oct. 2023 dar am continuat sa lucrez pana la sfarsitul anului 2023 Zilele trecute am primit ... (vezi toată discuția)