avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am avut un credit la un IFN. Am fost un pic in urma ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am avut un credit la un IFN. Am fost un pic in urma dar apoi ...

Am avut un credit la un IFN.
Am fost un pic in urma dar apoi am inceput sa platesc in fiecare luna.
Ultima mea plata a fost in 27.09 iar pe 30.10 a fost cesionat.
M-am trezit acum cu o hartie de la o firma cum ca pentru 640 lei restanta, plus o multitudine de dobanzi exigibile, ca trebuie sa platesc aproape 14000 lei.
E posibil asa deva? de la 640 lei ? Se poate face ceva in vederea situatiei?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Vreau să preiau contractele de credit ale fratelui decedat, însă nu am acces la situațiile de plată și nu mi se dau informații. cum se poate rezolva această situație? BALINT ELENA BALINT ELENA Fratele meu a decedat si dupa decesul sau am aflat ca are contracte de credit cu mai multe firme tip IFN. Am anuntat aceste firme ca fratele meu a decedat si ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu a doua oara pentru acelasi credit otonel otonel Am si eu nevoie de un sfat pentru ca ma simt nedreptatit si vreau sa fac o reclamatie dar nu prea am experienta in asemeneaa situatii Am fost girant la cineva ... (vezi toată discuția)
Firmele de recuperare Coada_gl Coada_gl Buna ziua! Cam prin anul 2006 -2007 cand lucram la o firma mi-sa facut un descoperit de card (overdraft) in valoare de aproximativ 6000lei. In 2009 am plecat ... (vezi toată discuția)